Να στείλετε μήνυμα
Shandong Fivecreation Construction Machinery.Co., Ltd.
Περίπου εμείς
Ο επαγγελματικός & αξιόπιστος συνεργάτης σας.
Η Co. μηχανημάτων κατασκευής Fivecreation Shandong, ΕΠΕ (Co., ΕΠΕ μηχανημάτων Jining Fivecreation) εντοπίζει στο έδαφος του κομφουκιανικού πολιτισμού--Πόλη Jining Shandong Provice. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή των μερών συστημάτων προσγείωσης αντιολισθητικών αλυσίδων. Η συνολική έκταση της επιχείρησής μας υπερβαίνει το τετράγωνο 30000. Και βρέθηκε το 2008, υπάρχουν περισσότερα από 120 emplyees, συμπεριλαμβάνων περισσότερους από 10 τεχνικούς. Τώρα η ικανότητά μας μπορεί μέχρι 20000pcs το μήνα. Έχο...
Μάθετε περισσότερων

0

Έτος που καθιερώνεται

0

Εκατομμύριο+
Υπάλληλοι

0

Εκατομμύριο+
Ετήσια πωλήσεις
Κίνα Shandong Fivecreation Construction Machinery.Co., Ltd. υψηλής ποιότητας
Trust Seal, Credit Check, RoSH και Supplier Capability Assessment.Η εταιρεία διαθέτει αυστηρά σύστημα ποιοτικού ελέγχου και επαγγελματικό εργαστήριο δοκιμών.
Κίνα Shandong Fivecreation Construction Machinery.Co., Ltd. ΑΝΑΠΟΤΑΣΗ
Εσωτερική επαγγελματική ομάδα σχεδιασμού και εργαστήριο προηγμένων μηχανημάτων. Μπορούμε να συνεργαστούμε για την ανάπτυξη των προϊόντων που χρειάζεστε.
Κίνα Shandong Fivecreation Construction Machinery.Co., Ltd. ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Προηγμένες αυτόματες μηχανές, αυστηρά σύστημα ελέγχου διαδικασίας. Μπορούμε να κατασκευάσουμε όλα τα ηλεκτρικά τερματικά πέρα από τη ζήτηση σας.
Κίνα Shandong Fivecreation Construction Machinery.Co., Ltd. 100% Υπηρεσία
Μεταφορές χύδην και μικρών συσκευασιών, FOB, CIF, DDU και DDP. Ας σας βοηθήσουμε να βρείτε την καλύτερη λύση για όλες τις ανησυχίες σας.

ποιότητας Κύλινδρος διαδρομής συστημάτων προσγείωσης & Κύλινδρος διαδρομής εκσκαφέων κατασκευαστής

Βρείτε τα προϊόντα που καλύπτουν καλύτερα τις απαιτήσεις σας.
Περιπτώσεις & ειδήσεις
Τα πιό πρόσφατα καυτά σημεία.
Δήλωση δικηγόρων
Η εταιρία νόμου Minqiao Shandong δέχτηκε την ανάθεση και την έγκριση της Co. μηχανημάτων κατασκευής Shandong Fivcreation, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «FCM»), και διεύθυνε την επεξεργασία των προϊόντων μερών συστημάτων προσγείωσης στην πρόσφατη κοινωνία με τη χρησιμοποίηση του ονόματος FCM, παραγωγή, πωλήσεις, και η παράβαση του εμπορικού σήματός της, εξ ονόματος FCM, εξέδωσε με το παρόν έγγραφο την ακόλουθη δήλωση:1, αυτή τη στιγμή, εκεί είναι μερικά οργανώσεις και άτομα στην κοινωνία που χρησιμοποιούν ψευδώς το όνομα και εμπορικό σήμα FCM για να επεξεργαστεί, να παραγάγει και να πωλήσει τα προϊόντα μερών συστημάτων προσγείωσης, το οποίο παραβιάζει σοβαρά τους σχετικούς νόμους και τους κανονισμούς της χώρας μας, έχει προκαλέσει τη σοβαρή παράβαση σε FCM.2. Όλα οι οργανώσεις και τα άτομα που παραβιάζουν επάνω στο όνομα και το εμπορικό σήμα FCM αμέσως δημόσια θα ζητήσουν συγγνώμη σε FCM προκειμένου να ανακτηθεί η απώλεια φήμης του FCM.3. Οποιοδήποτε οργάνωση ή άτομο που παραβιάζουν το όνομα και το εμπορικό σήμα FCM θα σταματήσει αμέσως την παράβαση, θα αποβάλει την επιρροή και θα σταματήσει όλες τις πράξεις της χρησιμοποίησης του ονόματος και του εμπορικού σήματος FCM. Διαφορετικά, σύμφωνα με την ανάθεση FCM, ο δικηγόρος μας θα διατηρήσει τα νόμιμα δικαιώματα και τα ενδιαφέροντά του μέσω των νομικών μέσων και θα ερευνήσει όλες τις νομικές ευθύνες του παραβάτη. Εκείνη τη στιγμή, το παραβιάζοντας κόμμα όχι μόνο θα σταματήσει την παράβαση, θα ζητήσει συγγνώμη, θα αποβάλει την επιρροή και θα αντισταθμίσει τις απώλειες, αλλά και θα αντέξει ολικά τα νομικά στοιχεία του παθητικού για την παράβαση, θα ασκήσει επίσης σημαντική αρνητική επίδραση στη φήμη και τη μελλοντική λειτουργία του παραβάτη. Με το παρόν έγγραφο επισήμως δηλώστε!         Υποθέσεις δικηγόρων Minqiao Shandong 7 Ιουλίου 2023

2023

07/07