Bericht versturen
Shandong Fivecreation Construction Machinery.Co., Ltd.
Ongeveer ons
Uw Professionele & Betrouwbare Partner.
Co. van de Bouwmachines van Shandongfivecreation, Ltd (de Machinesco., Ltd van Jining Fivecreation) bepaalt van in het land van Confuciaanse cultuur de plaats--Jiningsstad van Shandong Provice. Wij specialiseren ons in het veroorzaken van de delen van het kruippakjelandingsgestel. De totale oppervlakte van ons bedrijf overschrijdt vierkant 30000. En werd gevonden in 2008, zijn er meer dan 120 emplyees, omvattend meer dan 10 technici. Nu kan onze capaciteit tot 20000pcs per maand. Wij hebben ...
Leer meer

0

Gevestigd jaar

0

Miljoen+
Werknemers

0

Miljoen+
Jaarlijkse Verkoop
China Shandong Fivecreation Construction Machinery.Co., Ltd. hoge kwaliteit
Trust Seal, Credit Check, RoSH en Supplier Capability Assessment.het bedrijf heeft strikt systeem voor kwaliteitscontrole en professioneel testlaboratorium.
China Shandong Fivecreation Construction Machinery.Co., Ltd. Ontwikkeling
Interne professionele ontwerpteam en geavanceerde machineworkshop. We kunnen samenwerken om de producten te ontwikkelen die je nodig hebt.
China Shandong Fivecreation Construction Machinery.Co., Ltd. Vervaardiging
Geavanceerde automatische machines, strikt procesbesturingssysteem. We kunnen alle elektrische terminals maken die u niet nodig heeft.
China Shandong Fivecreation Construction Machinery.Co., Ltd. 100% dienstverlening
Bulk en op maat gemaakte kleine verpakkingen, FOB, CIF, DDU en DDP. Laat ons u helpen de beste oplossing te vinden voor al uw zorgen.

kwaliteit De Rol van het landingsgestelspoor & Graafwerktuig Track Roller fabrikant

Vind Producten die beter aan Uw Vereisten voldoen.
Gevallen & Nieuws
De Recentste Hotspots.
Advocaat Statement
Het advocatenkantoor van Shandongminqiao keurde entrustment en de autorisatie van Co. van de Bouwmachines van Shandong Fivcreation goed, Ltd (hierna als „FCM“ wordt bedoeld), en leidde de verwerking van de producten van landingsgesteldelen in de recente maatschappij door de naam van FCM, productie, verkoop te gebruiken, en de overtreding van zijn handelsmerk, namens FCM, gaf hierbij de volgende verklaring die uit:1, momenteel, daar is sommige organisaties en individuen in de maatschappij die verkeerd de naam gebruiken en handelsmerk van FCM om de producten van landingsgesteldelen te verwerken te produceren en te verkopen, dat ernstig de relevante wetgevingen en de verordeningen van ons land overtreedt, heeft het ernstige overtreding aan FCM veroorzaakt.2. Alle organisaties en individuen die op de naam en het handelsmerk van FCM overtreden zullen zich onmiddellijk openbaar aan FCM verontschuldigen om het reputatieverlies van FCM terug te krijgen.3. Om het even welk organisatie of individu zal die de naam en het handelsmerk van FCM overtreden onmiddellijk de overtreding tegenhouden, zal de invloed elimineren en zal alle handelingen van het gebruiken van de naam en het merk van FCM tegenhouden. Anders, volgens entrustment van FCM, zal onze advocaat zijn wettelijke rechten en belangen door wettelijke middelen beschermen en zal alle wettelijke verantwoordelijkheden van infringer onderzoeken. Op dat ogenblik, zal de het overtreden partij zich niet alleen de overtreding tegenhouden, zal verontschuldigen, zal de invloed elimineren en zal de verliezen, compenseren maar ook zal alle wettelijke aansprakelijkheden voor de overtreding dragen, zal het ook een significant negatief gevolg op de reputatie en de toekomstige verrichting van infringer hebben. Hierbij verklaar plechtig!         De advocaatzaken van Shandongminqiao 7 juli, 2023

2023

07/07